Classensgade Antikvariat | |
Gastronomi | Pris i kroner/DKK |
HUG 10. årgang, nr. 48 Mad Forlag: Tiderne Skifter Antal sider: 88 Indbinding: Hæftet [560041] | 75 |
Andersen, Lynn: Sunde kager og desserter. Komma & Clausen. u.å. Forlagsindb. Farvefotos. 96 s. [15034] | 65 |
Arnum, Anne Marie og Gotthard, Pernille Grøn mad til småbørn Udgivet: 1987 Høst & Søn. 1987. Hæftet. 86 s. [15033] | 70 |
Aznar, Marina Pereyra de, Froud, Nina: The Home Bok of Spanish Cookery. Udgivet: 1960 Faber and Faber. London. 1960. Kartonbd. 212 s. [9682] | 75 |
Bergfeldt, Inga: Høstens glæder. Udgivet: 1989 Clausen Bøger. 1989. Forlagsindb. Farvefotos. 116 s. [15041] | 60 |
Berriedale-Johnson, Michelle Den antikke kogebog. 100 fristende historiske retter fra hele verden. Forlag: Forlaget Modtryk Udgivet: 1992. Antal sider: 144 Indbinding: Heftet med orig. omslag. Forlagsstempel på friblad . [17076] | 85 |
Biehn, Michel Mine bedste opskrifter fra Provence Forlag: Bogklubben Bolig & Livsstil Udgivet: 2000. Antal sider: 200 Indbinding: Forlagsbind med smudsomslag Rigt illustreret i farver. [15306] | 70 |
Biehn, Michel Mine bedste opskrifter fra Provence Forlag: Forlaget Søren Fogtdal Udgivet: 2000. Antal sider: 200 Indbinding: Heftet med orig. omslag Rigt illustreret i farver. [565526] | 70 |
Bjerre-Christensen, Conrad Mad for mænd Forlag: Chr. Erichsens Forlag. Udgivet: 1971 Antal sider: 222 Indbinding: Heftet med smudsomslag Illustreret af Vibe Vestergaard. [16695] | 60 |
Bjerre-Christensen, Conrad Conrads kogebog Udgivet: 1970 Gyldendals Bogklub. 1970. Lærredsbind uden smudsomslag. 196 s. [23294] | 90 |
Tilbage til hjemmeside Emner Top Bund Bestilling E-mail | |
Boll-Johansen, Hans Ved bordet - madkultur i nord og syd Forlag: Gyldendal Udgivet: 2003. Antal sider: 239 Indbinding: Heftet med orig. omslag Ill. i farver - Om mødet mellem dansk og fransk madkultur - Indhold: Afkald og nydelse ; Magt og ritualer ; Ny bevidsthed ; Ved bordet ; At studere mad. Med dedikation. [523476] | 75 |
Bondanini, Mario: Gastronomi i det fri. Udgivet: 1974 Forum. 1974. Spiralryg. Farve- og s/h-fotos. 184 s. [8336] | 75 |
Brandt, Mogens Det gode bord Forlag: Hans Reitzel Udgivet: 1963. Antal sider: 272 Indbinding: Helfablea med smudsomslag. . Vignetter af Peder Nyman. [7245] | 100 |
Brunsted, Birgit Tidens tand. Den daglige mad med større fornøjelse Forlag: Fremad Udgivet: 1991 Antal sider: 226 Indbinding: Heftet med orig. omslag [15029] | 85 |
Buchwald, Gunnar og Brandt, Mogens Fransk vin uden tårer - og lidt køkkenskriveri Udg. årsskiftet 169-70 af Hotel Kong Frederik, Queen`s Pub og Grill og Søllerød Kro. Hft. 101 s. Ill.: Robert Rose. [3210] | 75 |
Carlsen, Helle Brønnum: Madelskerens følgesvend. 75 gode spisesteder i København. Udgivet: 2003 Lindhardt og Ringhof. 2003. 2. udgave. Hæftet. Forlagsstempel. Illustreret. 140 s. Som ny. [14838] | 60 |
Christensen, Bent, Laudrup, Michael, Nielsen, Claus Meyer, Pedersen, Jørgen Mønster: En gastronom i Spanien. En gastronomisk ekspedition til Spanien. Udgivet: 1997 Forlaget Centrum. 1997. Hæftet. 214 s. [4344] | 90 |
Cour, Tage La Heksens have. 40 krydderier - deres historie og anvendelse Forlag: Domvs Aromatica . Værløse Udgivet: 1967. Antal sider: 102 Indbinding: Heftet med smudsomslag [532564] | 65 |
Det Danske Gastronomiske Akademi Gastronomisk Almanak 1967. Forlag: Gyldendal Udgivet: 1966. Antal sider: 146 Indbinding: Forlagsbind Tilskrift på smudstitelblad. [15007] | 70 |
Det Danske Gastronomiske Akademi Gastronomisk Almanak 1966 Udgivet: 1965 Gyldendal. 1965. Kartonindb. u.smudsbd. Ill. 156 s. [15006] | 60 |
Tilbage til hjemmeside Emner Top Bund Bestilling E-mail | |
Dwinger, Jonna og Ebbe Mørk Vores sommerkøkken Indbinding: Forlagsbind Komma. 1978. Tegninger:Peder Nyman. 176 s. [15013] | 50 |
Forbes, Leslie Et bord til fest. Eventyrlig mad- og rejsebog om alverdens folk & fester Udgivet: 1992 Bonniers Bøger. 1992. Helshirting m. smudsbd. Ill. af forfatteren. 224 s. [15003] | 90 |
Forbes, Leslie Et bord i Provence. Klassiske opskrifter fra Sydfrankrig. Indsamlet og illustreret af Leslie Forbes Udgivet: 1989 Gyldendals Bogklub. 1989. Kartonbd.m.smudsomslag 160 s. [7807] | 90 |
Freitag, J.(Forh.Kgl.Mundkok): Det moderne køkken. Papirkompagniets Forlag.København. u.å. Kartonindb. Velholdt. 210 s. [15004] | 100 |
Gericke, Søren Sørens europæiske folkekøkken Udgivet: 2000 Brøndum. 2000. Hæftet. Illustreret. 172 s. [29801] | 50 |
Gericke, Søren Forfør din kone med en rejemad og andre hyggelige ideer til hverdagsbordet Udgivet: 1998 Brøndum. 1998. Hæftet. Tegninger af Erik Hagens. 182 s. [8528] | 75 |
Griffiths, Sally Pasta på 100 måder Udgivet: 1995 Gyldendal. 1995. Kartonbind. Stort format. Rigt illustreret i farver. 64 s. [25032] | 75 |
Grumme, Grete Eftersmag Udgivet: 1993 Gyldendal, København 1993. 152 s. Heftet med orig. omslag. Forlagsstempel på friblad. [51897] | 90 |
Guérard, Michel Det ny franske køkken - kulinarisk slankemad Udgivet: 1978 Gyldendals Bogklub. 1978. Kartonbind. 230 s. [15002] | 65 |
Hale, Sophie Den store hvidløgskogebog Udgivet: 1988 Sesam. 1988. Kartonbind. Stort format. Rigt illustreret i farver. . 128 s. [15305] | 100 |
Tilbage til hjemmeside Emner Top Bund Bestilling E-mail | |
Jørgensen, Ejler Culinarisk Calender. Vinteren. December, januar, februar Forlag: Thaning & Appel Udgivet: 1966. Antal sider: 120 Indbinding: Heftet med smudsomslag [16157] | 75 |
Jørgensen, Ejler Culinarisk Calender.Sommeren. Juni, Juli, August Forlag: Thaning & Appel Udgivet: 1966 Antal sider: 93 Hæftet med smudsomslag. [528216] | 90 |
Jørgensen, Ejler Culinarisk Calender. Høsten. September, Oktober, November Forlag: Thaning & Appel Udgivet: 1966 Antal sider: 103 Indbinding: Heftet med orig. omslag [528215] | 90 |
Kaufmann, Lilian Til bords med Lilian Kaufmann Udgivet: 1984 Gyldendals Bogklub. 1984. Kartonbd. Ill. 216 s. [8553] | 60 |
Kringelbach, George Kringelbachs postej-bog Forlag: Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck Udgivet: 1974. Antal sider: 112 Indbinding: Forlagsbind [7242] | 70 |
Kringelbach, George George Kringelbach à la carte. I udvalg ved Rikke Kringelbach Udgivet: 1979 NNF/Arnold Busck. 1979. Kartonbd. Ill. af Peder Nyman. 190 s. [7241] | 65 |
Lenôtre, Gaston Gaston Lenôtre´s dessert- og kagebog Forlag: Nnf/arnold busck Udgivet: 1978. Antal sider: 278 Indbinding: Helshirting med smudsomslag [10352] | 125 |
Nielsen, Claus Meyer Året rundt i Meyers køkken Forlag: Bogklubben 12 Bøger Udgivet: 1995. Antal sider: 198 Indbinding: Forlagsbind [19266] | 75 |
Notaker, Henry Gastronomi. Til bords med historien. Forlag: Holkenfeldt Udgivet: 1988. Antal sider: 391 Indbinding: Forlagsbind med smudsomslag. ¶ Om madens og kogekunstens kulturhistorie til alle tider i mange lande. [550023] | 100 |
Okking, Jens og Freddy Blak Mad er en smagssag Udgivet: 2000 Forum. 2000. Hæftet. Tværformat. Ill. 102 s. [9978] | 50 |
Tilbage til hjemmeside Emner Top Bund Bestilling E-mail | |
Petersen, Herluf Spiselige vilde planter. Vejledning til indsamling og Bestemmelse af vilde Planter, der kan anvendes i Husholdingen samt Tilberedning af velsmagende Retter. Vejledning til Indsamling og Fremstilling af danske The´er Forlag: Carit Andersens Forlag Udgivet: 1941 Antal sider: 96 Indbinding: Heftet med orig. omslag [17027] | 70 |
Plum, Camilla og Simonsen, Nanna Emma gad - vi gider ikke. Kogebog Udgivet: 1986 Fogtdals Bøger. 1986. Forlagsindb. 172 s. [2121] | 70 |
Price, John Min line- og mavedans Udgivet: 1983 Stig Vendelkærs Forlag 1983. 126 s. Heftet med orig. omslag. Gulplettet p.gr.a. papirkvalitet. [54135] | 90 |
Qvistorff, Helge V. Herresæder og gastronomi i Norden Udgivet: 1998 Skandinavisk Bogforlag. 1998. Lærredsbind med smudsomslag. Stort format. Rigt illustreret. 120 s. Velholdt. [30311] | 70 |
Rodriguez-Hunter, Suzanne Genfundne måltider fra den fortabte generation. Opskrifter og anekdoter fra 1920´rnes Paris Forlag: Holkenfeldt 3 Udgivet: 1996. Antal sider: 278 Indbinding: Forlagsbind. Som ny [7244] | 85 |
Rottem, Øystein Til bords i Tivoli. 16 gode spisesteder og historien bag Udgivet: 2004 Aschehoug. 2004. Kartonbind. Stort format. Rigt illustreret i farver. 136 s. [22993] | 70 |
Stewarts, Martha Martha Stewarts sunde køkken. Hurtige retter og spændende menuer til hele året Udgivet: 1999 Bolig og livsstil. 1999. Forlagsindb.m. smudsbd. 4to. Rigt ill. 224 s. [4355] | 100 |
Sørensen, Gert Konditori. Oplevelser og opskrifter Forlag: Nnf/arnold busck Udgivet: 1988. Antal sider: 150 Indbinding: Forlagsbind Farve- og s/h-ill. [2126] | 100 |
Tardini, Ellis Jeg steger i Römertorp. 250 dejlige opskrifter på velsmagende og let tilberedte retter Forlag: Ransbach Udgivet: 1972 Antal sider: 160 Indbinding: Paperback [1780] | 100 |
Tholstrup, Tine Pasta Basta - anderledes pastaretter Udgivet: 1989 Gyldendals Bogklubber. 1989. Hæftet. Farve-fotos. 96 s. [2949] | 75 |
Tilbage til hjemmeside Emner Top Bund Bestilling E-mail | |
Tholstrup, Tine Mere Pasta Basta. Eksotiske, grønne of flere anderledes pastaretter Udgivet: 1991 Gyldendals håndbøger. 1991. Hæftet. Farve-fotos. 128 s. [2950] | 75 |
Tinne, Rosie: Irish Countryhouse Cooking. Udgivet: 1974 Gill and Macmillan. Dublin. 1974. Lærredsbind med smudsomslag. Smudsomslag med rift og repareret med tape. Stort format. 222 s. [23195] | 100 |
Troisgros, Jean og Pierre Jean og Pierre Troisgros` kogebog Forlag: Nnf/arnold busck Udgivet: 1979. Antal sider: 234 Indbinding: Helshirting med smudsomslag.I kassette Dansk redaktion: Grete Grumme. [2125] | 110 |
Vinding, Jesper Dronningens livretter - og prinsernes favoritmad Forlag: Chr. Erichsens Forlag Udgivet: 1992 Antal sider: 112 Indbinding: Helshirting med smudsomslag. Illustreret. [22553] | 85 |
Waldenström, Victor Det suveræne køkken. Mindre fedt/Lækker mad Udgivet: 1988 Borgens Forlag 1988. 190 s. Orig.bd. Illustr. [51888] | 85 |
Tilbage til hjemmeside Emner Top Bund Bestilling E-mail |