Classensgade Antikvariat

Gastronomi
 

Pris i kroner/DKK
 

Andersen, Lynn: Sunde kager og desserter. Komma & Clausen. u.å. Forlagsindb. Farvefotos. 96 s. [15034]

65
 

Arnum, Anne Marie og Gotthard, Pernille Grøn mad til småbørn Udgivet: 1987 Høst & Søn. 1987. Hæftet. 86 s. [15033]

70
 

Aznar, Marina Pereyra de, Froud, Nina: The Home Bok of Spanish Cookery. Udgivet: 1960 Faber and Faber. London. 1960. Kartonbd. 212 s. [9682]

75
 

Bergfeldt, Inga: Høstens glæder. Udgivet: 1989 Clausen Bøger. 1989. Forlagsindb. Farvefotos. 116 s. [15041]

60
 

Berriedale-Johnson, Michelle Den antikke kogebog. 100 fristende historiske retter fra hele verden. Forlag: Forlaget Modtryk Udgivet: 1992. Antal sider: 144 Indbinding: Heftet med orig. omslag. Forlagsstempel på friblad . [17076]

85
 

Biehn, Michel Mine bedste opskrifter fra Provence. Forlag: Bogklubben Bolig & Livsstil Udgivet: 2000. Antal sider: 200 Indbinding: Forlagsbind med smudsomslag Rigt illustreret i farver. [15306]

100
 

Bjerre-Christensen, Conrad Mad jeg kan lí Udgivet: 1967 Berlingske Forlag. 1967. Hæftet. 64 s. [15021]

60
 

Bjerre-Christensen, Conrad Conrads kogebog Udgivet: 1970 Gyldendals Bogklub. 1970. Lærredsbind uden smudsomslag. 196 s. [23294]

90
 

Bjerre-Christensen, Conrad Conrads Grill-bog. Udgivet: 1968 Chr. Erichsens Forlag. 1968. Ill.m.tegninger.Forlagsindb. 84 s. [15020]

75
 

Boll-Johansen, Hans Ved bordet - madkultur i nord og syd. Forlag: Gyldendal Udgivet: 2003. Antal sider: 239 Indbinding: Heftet med orig. omslag. Ill. i farver - Om mødet mellem dansk og fransk madkultur - Indhold: Afkald og nydelse ; Magt og ritualer ; Ny bevidsthed ; Ved bordet ; At studere mad. Med dedikation. [523476]

120
 

Tilbage til hjemmeside Emner Top Bund Bestilling E-mail
 

Bondanini, Mario: Gastronomi i det fri. Udgivet: 1974 Forum. 1974. Spiralryg. Farve- og s/h-fotos. 184 s. [8336]

75
 

Brandt, Mogens Det gode bord. Forlag: Hans Reitzel Udgivet: 1963. Antal sider: 272 Indbinding: Halvlæder . Vignetter af Peder Nyman. originalt omslag medindbundet. [7245]

200
 

Brandt, Mogens Man tager et sølvfad Forlag: Hans Reitzels Forlag Udgivet: 1965. Antal sider: 240 Indbinding: Heftet med orig. omslag Vignetter af Peder Nyman. [527430]

300
 

Buchwald, Gunnar og Brandt, Mogens Fransk vin uden tårer - og lidt køkkenskriveri Udg. årsskiftet 169-70 af Hotel Kong Frederik, Queen`s Pub og Grill og Søllerød Kro. Hft. 101 s. Ill.: Robert Rose. [3210]

75
 

Carlsen, Helle Brønnum: Madelskerens følgesvend. 75 gode spisesteder i København. Udgivet: 2003 Lindhardt og Ringhof. 2003. 2. udgave. Hæftet. Forlagsstempel. Illustreret. 140 s. Som ny. [14838]

60
 

Christensen, Bent, Laudrup, Michael, Nielsen, Claus Meyer, Pedersen, Jørgen Mønster: En gastronom i Spanien. En gastronomisk ekspedition til Spanien. Udgivet: 1997 Forlaget Centrum. 1997. Hæftet. 214 s. [4344]

90
 

Cour, Tage La Heksens have. 40 krydderier - deres historie og anvendelse Forlag: Domvs Aromatica . Værløse Udgivet: 1967. Antal sider: 102 Indbinding: Heftet med smudsomslag. [532564]

65
 

Det Danske Gastronomiske Akademi Gastronomisk Almanak 1967. Forlag: Gyldendal Udgivet: 1966. Antal sider: 146 Indbinding: Forlagsbind Tilskrift på smudstitelblad. [15007]

70
 

Dwinger, Jonna og Mørk, Ebbe Vores sommerkøkken Indbinding: Forlagsbind Komma. 1978. Tegninger:Peder Nyman. 176 s. [15013]

85
 

Erken, Henriette Schønberg: Stor Kogebog for større og mindre Husholdninger. Udgivet: 1946 Aschehoug Dansk Forlag. 1946. Halvlæder. Illustreret i farver og s/h. 822 s. Kogning. Bagning. Syltning. Raasyltning. Vinlægning. Slagtning. Henkogning. Sygekost. Diætkost. Menuer. Anretning. Borddækning. [16987]

500
 

Tilbage til hjemmeside Emner Top Bund Bestilling E-mail
 

Forbes, Leslie Et bord til fest. Eventyrlig mad- og rejsebog om alverdens folk & fester Udgivet: 1992 Bonniers Bøger. 1992. Helshirting m. smudsbd. Ill. af forfatteren. 224 s. [15003]

90
 

Forbes, Leslie Et bord i Toscana. Klassiske retter fra Italiens hjerte. Samlet og illustreret af Leslie Forbes Forlag: Gyldendals Bogklub Udgivet: 1988. Antal sider: 160 Indbinding: Helshirting [7808]

90
 

Forbes, Leslie Et bord i Provence. Klassiske opskrifter fra Sydfrankrig. Indsamlet og illustreret af Leslie Forbes Udgivet: 1989 Gyldendals Bogklub. 1989. Kartonbd.m.smudsomslag 160 s. [7807]

90
 

Freitag, J.(Forh.Kgl.Mundkok): Det moderne køkken. Papirkompagniets Forlag.København. u.å. Kartonindb. Velholdt. 210 s. [15004]

100
 

Gericke, Søren Sørens europæiske folkekøkken Udgivet: 2000 Brøndum. 2000. Hæftet. Illustreret. 172 s. [29801]

80
 

Gericke, Søren Forfør din kone med en rejemad og andre hyggelige ideer til hverdagsbordet Udgivet: 1998 Brøndum. 1998. Hæftet. Tegninger af Erik Hagens. 182 s. [8528]

75
 

Grumme, Grete Eftersmag Udgivet: 1993 Gyldendal, København 1993. 152 s. Heftet med orig. omslag. Forlagsstempel på friblad. [51897]

90
 

Guérard, Michel Det ny franske køkken - kulinarisk slankemad Udgivet: 1978 Gyldendals Bogklub. 1978. Kartonbind. 230 s. [15002]

75
 

Hale, Sophie Den store hvidløgskogebog Udgivet: 1988 Sesam. 1988. Kartonbind. Stort format. Rigt illustreret i farver. . 128 s. [15305]

100
 

Jørgensen, Ejler Culinarisk Calender. Vinteren. December, januar, februar Forlag: Thaning & Appel Udgivet: 1966. Antal sider: 120 Indbinding: Helshirting med smudsomslag [16157]

90
 

Tilbage til hjemmeside Emner Top Bund Bestilling E-mail
 

Jørgensen, Ejler Culinarisk Calender.Sommeren. Juni, Juli, August Forlag: Thaning & Appel Udgivet: 1966 Antal sider: 93 Hæftet med smudsomslag. Brugsspor på smudsomslag. [528216]

90
 

Jørgensen, Ejler Culinarisk Calender. Høsten. September, Oktober, November Forlag: Thaning & Appel Udgivet: 1966 Antal sider: 103 Indbinding: Heftet med orig. omslag [528215]

90
 

Kaufmann, Lilian Til bords med Lilian Kaufmann Udgivet: 1984 Gyldendals Bogklub. 1984. Kartonbd. Ill. 216 s. [8553]

80
 

Kringelbach, George Kringelbachs postej-bog Forlag: Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck Udgivet: 1974. Antal sider: 112 Indbinding: Heftet med orig. omslag [7242]

75
 

Kringelbach, George George Kringelbach à la carte. I udvalg ved Rikke Kringelbach. Udgivet: 1979 NNF/Arnold Busck. 1979. Kartonbd. Ill. af Peder Nyman. 190 s. [7241]

70
 

Lenôtre, Gaston Gaston Lenôtre´s dessert- og kagebog Forlag: Nnf/arnold busck Udgivet: 1978. Antal sider: 278 Indbinding: Helshirting med smudsomslag. I kassette [10352]

120
 

Mangor, Anne Marie Kogebog for smaa Husholdninger indeholdende Anvisning til forskellige Retters og Kagers Tillavning, med nøiagtig angiven Maal og Vægt. + ortsættelse af Kogebog for smaa Husholdninger, indeholdende Anvisning til at tillave forskellige Retter, Kager, K Udgivet: 1893 Kjøbenhavn. 1893-94. Samtidigt kartonbind med læderryg. Omslag lidt slidt. Ellers pæn stand. XXIII+355 + X+282 + XII+177 s. På bind "Mangors kogebog" [23527]

500
 

Mørk, Ebbe: Råd til mad. Udgivet: 1983 Hekla. 1983. Kartonbind. Tegninger af Peder Nyman. 112 s. [5393]

75
 

Nielsen, Claus Meyer Året rundt i Meyers køkken. Forlag: Bogklubben 12 Bøger Udgivet: 1995. Antal sider: 198 Indbinding: Forlagsbind. [19266]

125
 

Notaker, Henry Gastronomi. Til bords med historien. Forlag: Holkenfeldt Udgivet: 1988. Antal sider: 391 Indbinding: Forlagsbind med smudsomslag. ¶ Om madens og kogekunstens kulturhistorie til alle tider i mange lande. [550023]

100
 

Tilbage til hjemmeside Emner Top Bund Bestilling E-mail
 

Price, John Min line- og mavedans Udgivet: 1983 Stig Vendelkærs Forlag 1983. 126 s. Heftet med orig. omslag. Gulplettet p.gr.a. papirkvalitet. [54135]

90
 

Qvistorff, Helge V.: Herresæder og gastronomi i Norden. Udgivet: 1998 Skandinavisk Bogforlag. 1998. Lærredsbind med smudsomslag. Stort format. Rigt illustreret. 120 s. Velholdt. [30311]

150
 

Rottem, Øystein Til bords i Tivoli. 16 gode spisesteder og historien bag Udgivet: 2004 Aschehoug. 2004. Kartonbind. Stort format. Rigt illustreret i farver. 136 s. [22993]

70
 

So, Yan-kit Klassisk kinesisk kogebog Udgivet: 1985 NNF/Arnold Busck. 1985. Helshirting med smudsbd. Rigt ill.med farvefotos. Dansk redaktion:Grete Grumme. 240 s. [17041]

120
 

Sørensen, Gert Konditori. Oplevelser og opskrifter. Forlag: NNF/Arnold Busck. Udgivet: 1988. Antal sider: 150 Indbinding: Forlagsbind. Farve- og s/h-ill. [2126]

100
 

Tardini, Ellis Juleretter. Menu Internationalt madleksikon Udgivet: 1977 Lademann. 1977. Helshirting med smudsomslag. Stort format. Farvefotos. 142 s. [10255]

75
 

Tholstrup, Tine Pasta Basta - anderledes pastaretter Udgivet: 1989 Gyldendals Bogklubber. 1989. Hæftet. Farve-fotos. 96 s. [2949]

85
 

Tholstrup, Tine Mere Pasta Basta. Eksotiske, grønne of flere anderledes pastaretter Udgivet: 1991 Gyldendals håndbøger. 1991. Hæftet. Farve-fotos. 128 s. [2950]

100
 

Tinne, Rosie: Irish Countryhouse Cooking. Udgivet: 1974 Gill and Macmillan. Dublin. 1974. Lærredsbind med smudsomslag. Smudsomslag med rift og repareret med tape. Stort format. 222 s. [23195]

100
 

Troisgros, Jean og Pierre Jean og Pierre Troisgros` kogebog Forlag: NNF/Arnold Busck Udgivet: 1979. Antal sider: 234 Indbinding: Helshirting med smudsomslag.I kassette. Dansk redaktion: Grete Grumme. [2125]

150
 

Tilbage til hjemmeside Emner Top Bund Bestilling E-mail
 

Voss, Tage Den gyldne The-bog. En lærebog Udgivet: 2002 Indbinding: Hæftet Brøndum 2002. Illustr. 108s. [522351]

100
 

Waldenström, Victor Det suveræne køkken. Mindre fedt/Lækker mad Udgivet: 1988 Borgens Forlag 1988. 190 s. Orig.bd. Illustr. [51888]

150
 

Tilbage til hjemmeside Emner Top Bund Bestilling E-mail